Fjellander media

Fjellander media är min enskilda firma där jag på deltid arbetar med att utveckla mobilappar, hemsidor och producera trycksaker. Jag har för närvarande fem appar som på App store och på Google Play. Vill du veta mer om vad jag kan och inte kan, kolla in mina tidigare projekt nedan och mitt CV.

Mejla mig gärna på fjellander@me.com om du vill ha referenser eller om du vill komma i kontakt med mig om något projekt. Eftersom jag alternerar mellan föräldraledighet och förvärvsarbete så har jag inte möjlighet att åta mig alla projekt, men hör av dig så får vi se! Förhoppningsvis kan vi få till något som känns bra för oss båda!

Tidigare projekt

Fjellander media, i samarbete med Anton Malmquist, släppte i mars 2014 appen Kyrkoåret! Den hjälper dig att hålla reda på sön- och helgdagar och visar info, böner, texter, mm för varje helgdag. Egen webbsida: www.kyrkoårsappen.se

Tidegärdsappen är ett program som ger dig tillgång till den kyrkliga bönboken Tidegärden i din telefon. Appen släpptes första gången i januari 2012. 2018 utvidgades appen med böner från Ekumeniska kommuniteten i Bjärka-Säbys tidegärdsbok.

I augusti 2014 släpptes appen Folkbibeln, även denna för iOS- och Android-enheter. Den är gjord på uppdrag av Svenska Folkbibeln och innehåller möjlighet att både läsa och lyssna på Folkbibelns bibelöversättning och dessutom ett litet bibellexikon. Jag har också utvecklat Folkbibeln Online


Bibeln idag är ett program med Bibeln idags bibelläsningsplan och betraktelser. Appen släpptes i september 2013.

I januari 2016 släppte jag appen Liftari, som är byggd på uppdrag av Raamatunlukijain Liitto ry, den finska systerorganisationen till Bibeln idag. I Liftari finns deras bibelläsningsplan med kommentarer för ungdomar.


Utöver dessa appar har jag byggt ett flertal hemsidor och webbappar. Hör av dig om du vill ha referenser!